Aytun Çıray: Erdoğan, Meral Akşener'le 6'lı Masa'ya sızdı

img
HABER MERKEZİ - İYİ Parti’nin eski Genel Sekreteri Aytun Çıray, genel başkanlığı bırakacağını duyuran Meral Akşener için, “Erdoğan ile dirsek temasındaydı ve 6'lı Masa'dan planlı olarak kalktı" dedi
 
Yerel seçimlerde yaşanan hezimetin ardından art arda istifaların yaşandığı İYİ Parti’de, genel başkanlığı bırakacağını açıklayan Meral Akşener'e ilişkin dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.
 
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Meral Akşener aracılığıyla Millet İttifakı’na sızdığını ileri sürdü.
 
İddiayı ortaya atan isim ise, İYİ Parti’nin eski Genel Sekreteri Aytun Çıray.
 
Çıray, dün akşam katıldığı bir TV programında “Meral Akşener, Recep Tayyip Erdoğan ile dirsek temasındaydı ve 6’lı masadan planlı olarak kalktı” dedi.
 
Programda Gazeteci Timur Soykan’ın “2019’daki elde edilen başarıdan sonra Cumhur İttifakı tarafından ya da Erdoğan tarafından içeri bir sızma olduğunu mu düşünüyorsunuz? Öyle bir mühendislikten mi bahsediyorsunuz?” sorusu üzerine Çıray, şu cevabı verdi:
 
“İçeride doğrudan doğruya en üst düzeyde sızma olduğunu düşünüyorum. Zamanla elimizdeki bilgi ve belgeler artacaktır. Retrospektif olarak baktığımızda, biz tıpta böyle deriz, Bu aşamada teşhisi arttıracak bilgi ve belgelerin yavaş yavaş oluşmaya başladığını görüyoruz.”